Jelle de Vries BV is een deelneming samen met Peter Booy Holding en Arjen Bastiaan Holding, de directie wordt gevoerd door Peter Booy, Arjen Bastiaan en Harry Hooijer.

Jelle de Vries is al jarenlang een vertrouwde verschijning op de Europese feedmarkt. Hoofdzakelijk als intermediair tussen de levensmiddelensector, de mengvoederindustrie en de foeragehandel waarbij de nevenproducten van de levensmiddelensector op een zo efficiënt mogelijke manier in de markt worden gezet. In deze omvangrijke markt heeft Jelle de Vries zich inmiddels ruimschoots bewezen door aan begrippen als meerwaarde, ontzorging, unieke mix, just in time en kwaliteit inhoud te geven.

De nevenproducten van bijvoorbeeld de suiker- en de zetmeelindustrie worden op een zo efficiënt mogelijke manier afgezet en tot waarde gebracht, waarbij de mengvoederproducenten gedurende het hele jaar over de benodigde grondstoffen kunnen beschikken.

Jelle de Vries werkt nauw samen met de nationale en internationale suikerindustrie en aardappel-, soja- en maiszetmeelfabrikanten. Zij heeft een vooraanstaande positie in de vermarkting van bietenpulp in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook voor de afzet van bijproducten uit de aardappelzetmeelindustrie is Jelle de Vries de belangrijkste partner.

Jelle de Vries Logistics BV, een 100% dochter, organiseert voor Jelle de Vries BV en voor derden (zowel klanten als leveranciers) op- en overslag activiteiten op diverse locaties in Nederland en België.

In de huidige, veranderlijke, markt met sterk fluctuerende prijzen is het nog belangrijker om met een solide, betrouwbare partner te werken, die over een gedegen kennis van de markt beschikt en bovendien een hoge leveringsbetrouwbaarheid garandeert. Jelle de Vries B.V. is deze partner.

Jaarlijks wordt ca. 1 miljoen ton product verhandeld. De totale jaaromzet van Jelle de Vries B.V. bedraagt ca. € 100 miljoen.

 

Voor meer informatie www.jelledevries.nl

 

 

postbus 22

9050 AA Stiens

info@sjoerddevriesbeheer.nl

KVK 01050589

 

Copyright Sjoerd de Vries Beheer B.V. 2018