Sjoerd de Vries Beheer BV verzorgt de exploitatie en beheer van onroerend goed portefeuilles. Naast het onroerend goed wat is ondergebracht in haar deelneming Sjoerd de Vries Onroerend Goed BV, verzorgt Sjoerd de Vries Beheer BV onder meer het onderhoud, verhuur, aan- en verkoop, financiële administratie en contractbeheer van panden van derden. Ook financiering van zowel roerend als onroerend goed behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast wordt door diverse bedrijven al vele jaren naar tevredenheid gebruik gemaakt van de financiële en administratieve dienstverlening van Sjoerd de Vries Beheer BV.

Sjoerd de Vries Beheer BV is continue op zoek naar interessante zakelijke, particuliere als ook recreatief onroerend goed projecten.

Naast exploitatie van het eigen onroerend goed en van panden die (voorheen) door de werkmaatschappijen van Sjoerd de Vries Holding worden gebruikt, verhuurt Sjoerd de Vries Onroerend Goed BV aan derden. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld kantoor- en bedrijfspanden en loodsen, maar ook om particuliere woningen en divers recreatief onroerend goed, waaronder een aantal luxe vakantiewoningen op de Waddeneilanden.

Ook behoort het tot onze mogelijkheden om onroerend goed over te nemen van bezitters die verder willen gaan als huurder.  Daarnaast staan we open voor investeringen in nieuwe initiatieven en  projecten, waarbij we eenduidige criteria hanteren.

 

 Voor meer informatie www.sjoerddevriesbeheer.nl

 

postbus 22

9050 AA Stiens

info@sjoerddevriesbeheer.nl

KVK 01050589

 

Copyright Sjoerd de Vries Beheer B.V. 2018